Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Verstegen Accountants en Belastingadviseurs

Contactpersonen
J. Schenk
M. Witte
J. de Groot
Vestigingsadres
Noordendijk 189
3311 RN Dordrecht
Postadres
Postbus 574
3300 AN DORDRECHT
Telefoon
078-6481555
Website
Branche
Administratie & Accountancy
Verstegen is een middelgroot kantoor van accountants en (belasting)adviseurs, gevestigd in Dordrecht. Met zo'n 120 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze cliënten in de profit en de non-profit sector. Daarbij gaat het in de profit sector voornamelijk om het grotere familiebedrijf en om ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. In de non-profit sector zijn we door onze specifieke deskundigheid, ervarenheid en betrokkenheid vooral actief voor (semi-)overheden, publieke organisaties, kerkelijke instellingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Een bewuste keuze. Aangezien juist deze organisaties onze deskundigheid en grote betrokkenheid bij hun zaken als zeer wenselijk ervaren. We denken graag met u mee en schromen niet om initiatief te nemen.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners