Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 08-01-2018


In Memoriam Gerard Hovius

In de vroege ochtenduren van 8 januari 2018 is Gerard Hovius na een kort ziekbed overleden.

Gerard was ruim 13 jaar voorzitter van de Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV en sinds 2002 ere-voorzitter van deze vereniging. Door zijn tomeloze inzet voor de DOV en diverse andere organisaties werd hij in 2011 benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Onder het voorzitterschap van Gerard Hovius is de DOV uitgegroeid tot de grootste ondernemersvereniging in de regio en heeft hij o.a. de basis gelegd voor de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht, waar hij jarenlang voorzitter van is geweest.

De betrokkenheid van Gerard bij de DOV is altijd groot geweest en hij liet hoogst zelden verstek gaan. Op onze laatste bijeenkomst in december was hij aanwezig en genoot zichtbaar van "zijn vereniging". Hij was een begrip en liet nooit na om ondernemers te wijzen op het belang van belangenbehartiging door de vereniging.

Wij zijn Gerard veel dank verschuldigd. We gaan hem missen maar zullen hem in ere gedenken.

Zijn vrouw Anneke, zijn kinderen Xandra en Jan en verdere familie wensen wij veel sterkte toe in de moeilijke tijd die voor hen ligt en de verwerking van dit grote verlies.

Een markant man is heengegaan.


Terug naar nieuwsoverzicht