Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 01-12-2017


Van de voorzitter - december 2017

Van de voorzitter - december 2017

In deze column wil ik graag met u delen hoeveel indruk de betrokkenheid van Dordtse ondernemers - en dat geldt zeker voor de DOV-leden - als het om maatschappelijk betrokken ondernemen gaat.

Het succes van de 1e Beursvloer waarin ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar vonden was overweldigend. De DOV ondersteunt dit initiatief en zal zich daar volgend jaar ook weer voor inzetten.

Het verbaast mij altijd weer wat ik zo tussen neus en lippen hoor over ondernemers die zich inzetten voor mensen die het wat minder getroffen hebben en/of onder de armoedegrens leven. Op alle mogelijke manieren helpen serviceclubs, kerken, scholen, sportverenigingen, gemeente en ondernemers om op bijzondere wijze het verschil voor deze mensen te maken.
Dordtenaren zijn en blijven te bescheiden in de trots op hun stad en in het ruchtbaarheid geven aan de dingen die ze doen. En dat geldt zeker ook voor onze ondernemers

Daarom vanuit het DOV-bestuur: Hartelijk dank voor alles wat u voor de medemens doet!
Een organisatie die zich bescheiden opstelt maar op de achtergrond altijd mee denkt met de ondernemers is DordtOnderneemt. Natuurlijk kunnen ook zij geen ijzer met handen breken, maar de inzet en bereidheid om te helpen is er zeker.
Weet hen te vinden als u hulp nodig heeft en datzelfde geldt natuurlijk ook voor uw DOV.
We willen graag Dordtse Ondernemers Verbinden en dat doen we door belangenbehartiging en door het organiseren van netwerken.

Het DOV-bestuur wenst u een warme en gezellige decembermaand toe met allen die u lief zijn. Geniet van onze mooie en sfeervol verlichte stad. En na een - hopelijk veilige - jaarwisseling begroeten we u graag op 8 januari 2018 voor de Nieuwjaarsborrel in onze stijlvolle en mooie schouwburg Kunstmin.

Anneke Maagdenberg, voorzitter
Terug naar nieuwsoverzicht