Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

(net) werken bij DOC

Netwerken voor new business, voor kennis delen of gewoon voor de gezelligheid. Om verschillende redenen is het belangrijk. Zet 23 maart in je agenda, want (net) werken is precies wat we vanaf 16.30 uur gaan doen bij Drechtsteden Ondernemers Centrum! 

Het DOC is de plek in de Drechtsteden die ondernemers alle faciliteiten biedt om te groeien. Het DOC biedt (flexibele) werkplekken en vergaderruimtes voor (startende) ondernemers. Je kunt bij DOC ook je eigen klanten ontvangen. Daarnaast is de DOC de plek waar je ondersteuning kan krijgen en kan leren van andere ondernemers. Samen kom je een stuk verder dan alleen.

DOC is gevestigd op het leerpark en een initiatief van het ROC Da Vinci College. In het DOC komen onderwijs en bedrijfsleven samen. Als ondernemer kun gratis ondersteuning krijgen door studenten. Zij kunnen je helpen met verschillende vraagstukken op het gebied van ICT, marketing, Media. Een mooie win/win situatie dus. Jeroen van Dijk ( Innovatiemanager DOC) zal jullie kort meenemen in de mogelijkheden.

Voor een drankje en een hapje (niet maaltijd vervangend) wordt gezorgd. 

Begin
23 maart 2023 om 17:00
Einde
19:30
Kosten
Geen
Locatie
DOC, Leerparkpromenade 110
Organisator
DOC en DOV
Thema
(net)werken
Onze Business Partners