Avant Webdiensten

Vestigingsadres
Nieuwland Parc 11N
2952 DA Alblasserdam
Postadres
Torenmolen 5
3352 VD Papendrecht
Telefoonnummer
078-6414647
Branche(s)
-
Webdesign, hosting, domeinregistratie, zoekmachine-optimalisatie en webapplicaties. Voor al deze internetdiensten is Avant in Dordrecht en Alblasserdam een vertrouwd en gerenommeerd adres.

Avant maakt websites die werken. Websites die scoren in de zoekmachines en waar bezoekers vinden wat ze zoeken. Die er professioneel en mooi uitzien. En vooral: die de respons genereren waar u als ondernemer of organisatie op hoopt. Dat doen wij al sinds 1997.
 

Naast het bedenken en maken van de websites beschikt Avant ook over een eigen serverpark met krachtige en betrouwbare servers. Dit serverpark bevindt zich op onze colocatie. Hier hosten wij onze websites en bedienen wij een groot deel van de markt in de Drechtsteden.
 

Investeren in maatwerk rendeert! 

Uw website of internettoepassing dient een investering te zijn die uw bedrijf rendement oplevert. Wat voor het ene bedrijf geschikt is, kan voor een ander minder doeltreffend zijn. Daarom werkt Avant bewust niet met standaard pakketten en -templates.

U bent gebaat bij een website die bijdraagt aan de bedrijfsresultaten. Daarom verdiept Avant zich goed in uw organisatie en de doelstellingen. Onze websites voldoen aan de wensen en verwachtingen van uw doelgroepen. Bovendien denken we mee over handige toepassingen en functionaliteiten die de bedrijfsvoering vergemakkelijken. Er is veel meer mogelijk dan u denkt!

Avant is ook bekend als uitgever van de nieuwswebsite Dordrecht.net.

Kennis maken?
Wij nodigen u graag uit om eens kennis met ons te maken! Wij willen u graag leren kennen en samen met u eens vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf onder de loep nemen, onder het genot van een vers kopje koffie of thee. 

Belt u ons gerust voor een afspraak op 088 - 654 05 00, bezoek onze website op www.avant.nl, of spreek Hans Huisman of Xandra Hovius aan op één van de bijeenkomsten van de DOV.

Onze Business Partners