Euromaster Bandenservice BV

Vestigingsadres
Nijverheidstraat 31
3316 AP DORDRECHT
Postadres
Nijverheidstraat 31
3316 AP DORDRECHT
Telefoonnummer
078-6142911
Branche(s)
Autobedrijf
Grootste bandenservicebedrijf van Europa.

Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud in Europa. Wij bedienen particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw-en industrieklanten en zijn aanwezig in 15 Europese landen met 1950 vestigingen.


Met jaarlijks meer dan 12 miljoen verkochte banden aan meer dan 4,5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

Euromaster is prominent lid van de Vereniging VACO, bedrijfstakorganisatie voor de Banden -en Wielenbranche en motor achter de jaarlijkse campagne \'\'Bandenwisselweken\'\'.

De basis van onze expertise: de truck markt.

Omdat onze wortels liggen in de professionele truck markt, met het hoog aantal gereden kilometers en hoge eisen die gesteld worden aan bandenservice, zijn onze mensen dan ook echte bandenexperts.

Euromaster kent als geen ander de hoge en vaak gecompliceerde eisen die aan een professioneel wagenpark en vrachtwagens worden gesteld. Als Europees marktleider en onderdeel van de MICHELIN Groep helpen wij jaarlijks duizenden transporteurs op onze meer dan 1.900 Europese vestigingen, op locatie en onderweg.Zowel eigenrijders, middelgrote bedrijven als grote transportondernemingen waarderen onze kwaliteit in service, bandenproducten en expertise. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen.

Wij zijn de grootste bandenservicepartner in het Rotterdams Havengebied en ook op Schiphol is Euromaster al jarenlang de grootste bandenservicepartner voor al het rijdend materiaal van oa. KLM, Martinair, Aviapartners en EPS.

Onze Business Partners