Maasgrit B.V.

Vestigingsadres
Noordhoek 7
3351 LD PAPENDRECHT
Postadres
Noordhoek 7
3351 LD PAPENDRECHT
Telefoonnummer
078-6546770
Branche(s)
-
Eurogrit is één van de belangrijkste producenten van hoogwaardige straalmiddelen met afnemers over de gehele wereld. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment straalmiddelen: éénmalige straalmiddelen zoals o.a. Eurogrit smeltslak grit en Euroram koperslak grit, meermalige straalmiddelen zoals steelshot en steelgrit, aluminium oxide en gietijzergrit. Daarnaast levert Eurogrit diverse soorten instrooimiddelen en vulmiddelen en speciale zand- en grindsoorten. Alle producten voldoen aan de Nederlandse en relevante internationale normen en voorschriften. Eurogrit werkt conform het NEN-EN-ISO 9001 : 2008 kwaliteitssysteem.

Dankzij onze strategische ligging en efficiënt ingericht transportsysteem kunnen we bijzonder snel leveren. In de Benelux, maar ook daarbuiten. Zo'n veertig verkooppunten over de hele wereld zorgen ervoor dat ook de levertijden voor verre bestemmingen kort zijn.
In veel sectoren waar gestraald wordt, draait alles om timing. Daarom werken we met vaste agenten en vervoerders, die leveringssnelheid- en zekerheid net zo serieus nemen als u en wij. Al moeten we de onderste steen boven halen: u ontvangt uw producten op het afgesproken moment en geen minuut later.


Eurogrit heeft generaties lang ervaring met straalmiddelen, instrooimiddelen, vulmiddelen en speciale zandsoorten en daardoor veel kennis van zaken. Uw accountmanager zet deze expertise graag in om u een goed advies en een adequaat antwoord op al uw vragen te geven.

Onze Business Partners