Nannings & Partners v.o.f.

Vestigingsadres
Plein 1940-1945 nr. 5
3313 CV Dordrecht
Postadres
Azalea 16
3317 HA DORDRECHT
Telefoonnummer
078-6133529
Branche(s)
-
Bij catering gaat het niet alleen om de schalen met salades, de hapjes enzovoorts. Er komt meer bij kijken! Het servies, glaswerk, het eventueel opdienen, afruimen en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling het hoort er allemaal bij. Voor ons maakt het niet uit of het nu gaat om een uitgebreide receptie, een barbecue bij u in de tuin of een groot bedrijfsfeest. Wij maken het perfect in orde!

Oorspronkelijk afkomstig uit het slagersvak, weten wij uitstekend waar we de beste kwaliteit voor de laagste prijzen kunnen halen. Wij kunnen zondermeer voordelig worden genoemd, maar doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Met onze economische manier van werken kunnen wij u een voordelig assortiment aan producten en diensten bieden.

Nannings Catering denkt met u mee. Natuurlijk hebben wij mooie buffetten, maar heeft u andere wensen en ideeën dan gaan wij daar graag met u over in gesprek. Iedere keer weer weten wij onze klanten te verbazen met nieuwe verrassende suggesties. Op verzoek decoreren wij uw buffet in een stijl die bij uw evenement past. Bekijk het Fotoboek om een impressie te krijgen van onze buffetten!

Onze Business Partners