Vestigingsadres
Mijlweg 73
3316 EB Dordrecht
Postadres
Mijlweg 73
3316 EB Dordrecht
Telefoonnummer
078-6521515
Branche(s)
Autobedrijf

Ardea Auto, uw Ford dealer is met 15 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Ardea Auto is met haar vestigingen in Zuid-Holland één van de grootste Ford dealers van Nederland. Het merk Ford staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die bij Ardea Auto dagelijks worden nagestreefd.

Met gemotiveerde medewerkers zorgen wij ervoor dat Ford rijders zich thuis voelen bij Ardea Auto. We streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat we een langdurige relatie kunnen opbouwen en behouden.

In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact in de showroom een belangrijk onderdeel.

Wij maken onderdeel uit van Stern Groep NV, één van de grotere, financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bij de Groep werken circa 2.750 werknemers. Stern Groep NV staat genoteerd aan Euronext.


Onze Business Partners