Ten Holter Noordam Advocaten

Vestigingsadres
Veerhaven 17
3016 CJ Rotterdam
Postadres
Veerhaven 17
3016 CJ Rotterdam
Telefoonnummer
088 234 45 13
Branche(s)
Juridische dienstverlening
Ten Holter Noordam advocaten is een samenwerkingsverband van twee advocatenkantoren in Rotterdam en Dordrecht met 35 advocaten en maken deel uit van een sterk internationaal netwerk.

Ondernemingen, instellingen en gemeentes kunnen bij ons terecht voor maatwerk op het gebied van contracten, bouwzaken, overnames, reorganisaties, arbeidsconflicten, ladingschades, scheepsbeslagen en veel meer.

Ons kantoor heeft bijzondere aandacht voor de marktgebieden Bouw, Zorg, Cleantech en Haven en Logistiek. Wij zijn georganiseerd op basis van een kennismatrix, waardoor juridische kennis en branchekennis worden gecombineerd.

Wij willen deze kennis met u delen. Door u proactief te informeren helpen wij procedures en kosten te voorkomen. Wij doen dit onder andere met (in house) workshops, actualiteitenmails, onze nieuwsbrief en door uw vaste aanspreekpunt op juridisch gebied te zijn. Via een portal kunnen onze vaste cliënten gratis standaardovereenkomsten downloaden.

Voor onze advocaten staat bereikbaarheid hoog in het vaandel. Wij staan pal voor uw zaak en komen met bruikbare oplossingen voor complexe problemen. Ten Holter Noordam advocaten: Snel en persoonlijk van probleem tot oplossing!
Onze Business Partners