ONDERNEMEND OVERNEMEN

10 mei 2005
Nieuws van leden

ONDERNEMEND OVERNEMEN

ONDERNEMEND OVERNEMEN
EEN GOEDE BEGELEIDING IS HET HALVE WERK

Groeien door over te nemen; ook dat is ondernemen.

Door een overname kan een bedrijf naast andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld autonome groei, de eigen positie versterken en de omvang van de eigen onderneming vergroten. Kansen en mogelijkheden die zich in dit verband voordoen, worden steeds vaker en beter benut.

Indien een ondernemer met een dergelijke overname een optimale slagingskans wil behalen en het gewenste resultaat wil bereiken, dan is een goede begeleiding gedurende een overnametraject van wezenlijk belang. Dit is de reden dat de ondernemer, die een bedrijf op het oog heeft dat hij wil overnemen, zich door specialisten op juridisch, financieel en bancair gebied laat adviseren.

Pellicaan Advocaten organiseert in samenwerking met Mazars en Rabobank Rotterdam het seminar Ondernemend Overnemen. Tijdens dit seminar worden de juridische, financiële en bancaire aspecten, die van belang zijn bij een bedrijfsovername, inhoudelijk toegelicht.

Gedurende een middaggedeelte wordt u over de belangrijkste aandachtspunten op die terreinen nader geïnformeerd. Na afloop van de bijeenkomst zal blijken hoe deze specia-listen samenwerken en elkaar onderling bijstaan om gezamenlijk voor de ondernemer tot de best mogelijke advisering te komen.

Heeft u belangstelling voor dit seminar en wenst u het bij te wonen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden per fax op nummer (010) 436 69 13 of via e-mail: carolien.vanwilligen@pellicaan.nl. Deelname aan het seminar is kosteloos.

Pellicaan Advocaten, Mazars en Rabobank Rotterdam stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

Wij hopen u tijdens het seminar van Pellicaan Advocaten te mogen verwelkomen.


DONDERDAG 2 JUNI 2005; 14.30-17.00 uur
Locatie:Pellicaan Advocaten - Rivium Promenade 190 - 2909 LM Capelle aan den IJssel

Onze Business Partners