Kosteloze deelname Doe Dordrecht Kadobon

30 november 2021
Nieuws van leden

Beste ondernemers,

Het afgelopen jaar heeft de gemeente Dordrecht een lokale geschenkbon als Eindejaarsgeschenk aangeboden aan de medewerkers. Deze geschenkbon was (en is) alleen te besteden bij ondernemers in Dordrecht. Veel ondernemers in binnenstad zijn het afgelopen jaar acceptant geweest.

Er is goed nieuws! Dit jaar komt er een nieuwe, permanente geschenkbon in Dordrecht: de Doe Dordrecht Kadobon. Een initiatief van de gemeente Dordrecht, Dordrecht Marketing & Partners en de POBD. Deze bon geeft een extra stimulans tot lokaal winkelen en kan dus zeker in deze uitdagende tijd voor Dordtse middenstanders en horeca-ondernemers, op onze steun rekenen. In deze mail leest u meer over deze bon en hoe u kunt meedoen.

De Doe Dordrecht Kadobon
De DoeDordrecht Kadobon is een geschenkbon die het hele jaar geldig is en is te bestellen en te besteden door bedrijven én particulieren. Kortom, de bon is ervoor iedereen die een product of beleving van een Dordtse onderneming zoals de uwe cadeau wil doen.

De voordelen
Meedoen is makkelijk en kost u niets. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe groter het aanbod– en hoe aantrekkelijker de bon is om cadeau te doen en te krijgen. De voordelen voor u:

    *         De Kadobon stimuleert het lokaal winkelen;

    *         Deelname is gratis;

    *         Geen afdracht voor verzilverde bonnen in de opstartjaren;

    *         De website van de Kadobon biedt u eenextra promotiekanaal voor uw bedrijf en eventueel uw webshop;

    *         De gemeente Dordrecht heeft al toegezegd om 1.200 bonnen af te nemen, daar kunt u als acceptant direct van profiteren

Introductie meteen promotiecampagne
De DoeDordrecht Kadobon wordt begin december gelanceerd. Dat doen we met een promotiecampagne om Dordtenaren, bezoekers en bedrijven met de bon bekend te maken. Na de introductiecampagne volgt er in 2022 een intensieve campagne via diverse online-kanalen en printmedia. 

Onderdeel van Herstelplan Dordrecht
Deelname aan deze bon gratis is door de ondersteuning van gemeente vanuit het Herstelplan Dordrecht. We zien de Doe Dordrecht Kadobon als steun in de rug voormiddenstanders en horecaondernemers in het herstel gedurende de coronacrisis.

Op korte termijn wordt vanuit het Herstelplan Dordrecht ook een andere vorm van ondersteuning geboden op het gebied van digitalisering van uw bedrijf. De afgelopen jaren hebben laten zien dat een goede webshop van groot belang is om de klant te bereiken en tot een aankoop te verleiden. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie.

Doet u mee met de Doe Dordrecht Kadobon?
Deelname is heel simpel, u kunt zich aanmelden via Aanmelden Doe Dordrecht Kadobon. Na aanmelding verwerken we uw gegevens op de speciale website en kunt u natuurlijk nog correcties doorvoeren. Deelnemers van vorig jaar kunnen reageren via de mail die ze eerder hebben ontvangen.

Via Gifty (de leverancier van de techniek) ontvangt u daarna verdere instructies voor het gebruik en acceptatie van de Doe Dordrecht Kadobon.

Ook namens Maarten Burggraaf (wethouder Economie en Ondernemen) willen we u alvast bedanken voor uw deelname.

Met vriendelijke groeten,

Maarten Burggraaf - wethouder Economie en Ondernemen

Danny den Braber - Doe Dordrecht Kadobon /Dordrecht Marketing & Partners

Onze Business Partners