Yuverta voor Oekraïne

08 april 2022
Nieuws van leden

Beste DOV-collega,

U zult er in de lokale media of op social media vast al het één en ander over hebben gelezen.

Naar aanleiding van de vreselijke oorlogssituatie in Oekraïne zal de stichting Dordt Circus Royal binnenkort een speciale serie circusvoorstellingen geven in Dordrecht.

Onze school (Yuverta vmbo, voorheen Wellantcollege) trekt zich het lot van de Oekraïners erg aan en we hebben daarom niet getwijfeld om voor en school (alle leerlingen en personeel) direct een uitkoop-voorstelling te boeken.

De totale opbrengst van de kaartverkoop van alle voorstellingen zal ten goede komen aan Giro 555 t.b.v. Oekraïne. De andere te maken kosten voor (de opbouw van) het circus worden gedekt door sponsoren en donaties. Denk aan tenthuur, vervoer, tribunes, licht en geluid.

Ik breng deze actie dan ook heel graag bij u en uw onderneming onder de aandacht en hoop dat u en vele collega DOV-leden ons voorbeeld zullen volgen. De Gemeente Dordrecht ondersteunt dit bijzondere initiatief van Circus Royal van harte.

De voorstellingen vinden plaats in de speciaal daarvoor opgebouwde tent op het Plein van Europa tussen 29 april en 8 mei. Per dag staan twee voorstellingen gepland. De tent biedt plaats aan zo’n 650 bezoekers.

Het circusprogramma bestaat uitsluitend uit Oekraïense circusartiesten die in Europa zijn gestrand en zijn gevlucht. Uitsluitend het beste van het beste wat er tot nu toe in Dordrecht is vertoond, met prijswinnaars van vele grote circusfestivals. Daarnaast treedt natuurlijk het vermaarde clownstrio Los Ginosin originele bezetting op.

De stichting Circus Royal bespreekt graag  de vele opties die er voor uw onderneming/bedrijf zijn. Te denken valt natuurlijk aan een eigenuitkoop voor al uw personeel en hun eventuele gezinsleden, en of uw zakelijke relaties. Of bij een lager aantal tickets kunt u aansluiten bij reguliere voorstellingen.

Donaties zonder aanschaf van tickets kan ook, al hoopt Circus Royal natuurlijk dat iedere voorstelling goed gevuld zal zijn. Voor bedragen boven € 500 kunnen bedrijven een billboard/reclamebord aanleveren en worden zij in iedere voorstellinggenoemd.

Kijk op www.dordtscircus.nl voor meer informatie en foto’s van de verschillende artiesten die tijdens de voorstellingen te zien zijn. Het wordt een indrukwekkend programma!

En maak daarna een afspraak met Circus Royal om de mogelijkheden te bespreken.
Dat kan via de contactpagina op de website, of rechtstreeks via email of telefoon:
dordtscircus@gmail.com /) 06 201 467 43

Met vriendelijke groet,

Onze Business Partners