Spotlights On

11 oktober 2022
Nieuws van leden


Een stukje informatie over Spotlights On:
Van 14 tot en met 20 november zijn de ogen gericht op Smart Delta Drechtsteden. Het Drierivierenpunt en vier bruggen over de grote rivieren worden sensationeel verlicht. Ieder met hun eigen verhaal en met superzuinig LED-licht. Op de plekken die de regio letterlijk verbindt. Een waar lichtspektakel. Vanaf die locaties zwaaien enorme lichtbundels die kilometers ver te zien zijn. En die ieder een eigen verhaal vertellen over die specifieke plek, over de schoonheid en de kracht van de regio. Want dat die regio deze spotlights verdient, daarover is iedereen het eens.
Trailer

Waarom doen we dit:

Smart Delta wil prominenter en positiever op de kaart staan en daarbij nieuwe kansen voor economische groei ontwikkelen. Dat kan alleen als onze bedrijven groeien. Maar de bedrijven krijgen hun vacatures moeilijk gevuld. Het grotere doel is om onze regio aantrekkelijk te maken voor de toekomstige generatie. Het zijn van een slimme deltaregio met een aantrekkelijk woon- en werkklimaat. Met goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheid, cultuur en mobiliteit. En daarbij moet bedrijvigheid en creativiteit floreren.

De buitenwereld heeft nog geen (goed) beeld van dit gebied: de potentie wordt onvoldoende gezien. Dit veelvuldig vertellen sluit niet aan bij de cultuur en mentaliteit van de regio. Daarom openen wij nu met trots de deuren. De spotlights gaan aan en zijn gericht op onze regio en onze bedrijven.

Informatie: www.spotlightson.nl

Onze Business Partners