Programma en toolkit Dordtse December Dagen

12 december 2022
Nieuws van leden

Van 9 december t/m 8 januari is het weer tijd voor de Dordtse December Dagen. Naast de lichtjestour van Dwaalspoor is het programma dit jaar completer dan ooit tevoren: Winterpleinen met houten chalets met o.a. een culinair aanbod, entertainment op straat en binnenhavens, de inpakservice, Sing-a-Long en een interactieve etalage-route. Meer informatie over het programma is te bekijken via de site van de Dordtse December DagenDe site wordt continue bijgewerkt want het programma wordt steeds meer uitgebreid.

Er is ook een uitgebreid marketingplan opgesteld met zowel regionale als landelijke promotie. Ook de ondernemers kunnen hier een bijdrage aan leveren. Denk bijvoorbeeld aan de eigen social media, website of wellicht een speciale DDD-menukaart.

***Update: Voor degenen die de toolkit eerder hebben gedownload dan 02/12. Er zit bij de social posts een versie voor de Sing-a-long. Deze niet gebruiken want er staat de verkeerde locatie bij.***

We hebben hiervoor een speciale toolkit samengesteld met foto's, logo en materiaal voor social media posts. De toolkit is hier te downloadenBij het plaatsen van berichten op social media graag de volgende  #dordtsedecemberdagen #DDD gebruiken en @dordtsedecemberdagen taggen.

De komende periode houden we iedereen via chainels op hoogte over de openingsavond, de samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp en overige promotiemiddelen.

 

Onze Business Partners