Een event of meeting organiseren in 2023? Wij zijn er klaar voor!

19 december 2022
Nieuws van leden

Een event of meeting organiseren in 2023? Wij zijn er klaar voor!
In het nieuwe jaar staat Postillion Hotels weer voor je klaar. Van zakelijke ontmoetingen tot informele evenementen, deze kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met locaties door heel Nederland zijn wij de perfecte basis voor jouw event of vergadering.

Voor 2023 hebben wij een kickoff actie: Reserveer nu een meeting voor het eerste kwartaal en sluit je meeting af met een GRATIS borrel!*


De juiste ruimte voor jouw kickoff, evenement of een congres
Of het nou gaat om het jaar te starten met een kickoff, een vergadering op locatie of een congres die later in 2023 plaats zal vinden. Postillion Hotels is van alle markten thuis. Door de flexibele ruimtes op elke locatie zijn er verschillende mogelijkheden voor diverse groepsgrootte(s). Een ruimte voor 5 personen of een zaal voor 1200, er is veel mogelijk!

RESERVEER HIER

* Deze code is in te zetten voor het reserveren van meetings die plaatsvinden in de periode van 1 januari t/m 31 maart 2023 en is alleen beschikbaar bij directe boekingen met de code KICKOFF2023 (deze is bij de pagina 'Controleren & verzenden' in te vullen). De actie is niet geldig op bestaande boekingen of i.c.m. met andere acties.

Onze Business Partners