Uitnodiging: Opening Kopgebouw | 23 maart

13 februari 2023
Nieuws van leden

Het herkenningspunt op het Leerpark, Kopgebouw Dordrecht, wordt officieel geopend! Graag nodigt Waltmann Bedrijfshuisvesting je uit op donderdag 23 maart 2023 om dit samen te vieren. Met de markante gevel met theaterdoek, de open indeling aan de binnenkant en het ecosysteem is er genoeg te zien en ervaren tijdens de opening. 

Het Leerpark is een vernieuwende stadswijk dichtbij Dordrecht. Het park stimuleert samenwerkingen en ontmoetingen. Daar is het bedrijfsverzamelgebouw dan ook op ingericht. Het Kopgebouw wordt het visitekaartje van het Leerpark waarbij verbinding moet worden gecreëerd tussen bedrijven en studenten. Dit alles binnen het interessante ecosysteem van het leerpark waarin bedrijven kunnen groeien en ontwikkelen.

Tijdens de opening laten wij je graag kennis maken met deze aspecten. Er is ruimte voor ontmoetingen tijdens de borrel, maar we introduceren ook graag de samenwerking met lokale stakeholders zoals Smart Campus Leerpark, De Duurzaamheidsfabriek en Dordrecht Academy. En uiteraard tonen wij met trots ons prachtige nieuwe pand.

Ook benieuwd naar het Kopgebouw en de mogelijkheden die het biedt? We zien je graag op 23 maart tijdens de officiële opening!

Programma

15:30 uur - inloop
16:00 uur - aanvang officieel programma

  • Chiel van Dijen - Kadans Science Partner
  • Chris van Benschop - Gemeente Dordrecht
  • Daan Wortel - Duurzaamheidsfabriek
  • Marijn Wegman - Smart Campus Leerpark
  • Sandra van Steenvelt - Hoger Onderwijs Drechtsteden

16:25 uur - officiële openingshandeling & gezamenlijke toast
16:30 uur - borrel

Onze Business Partners