DOV-lid TO BE FOUND haalt landelijke Emerce-award binnen

09 mei 2023
Nieuws van leden

DOV-lid TO BE FOUND haalt landelijke Emerce-award binnen

We zijn verheugd om met jullie te delen dat het Dordtse bedrijf TO BE FOUND voor de tweede keer op rij een Emerce award heeft binnengesleept! En deze keer met een score van 5,5 uit de 7 sterren en met een 3e positie als digitaal bureau in de categorie beste digital marketingbureaus in Nederland.

Het voelt als een enorme eer om deze prijs te mogen ontvangen en het is een mooie erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team, aldus de woorden van de eigenaar Wilfred Stomp.

De Emerce award is één van de meest prestigieuze prijzen in de digitale industrie en wij zijn ontzettend trots dat we erkend worden als een bedrijf dat uitblinkt in online marketing, e-commerce en online media. Deze prijs onderstreept de innovatieve aanpak, toewijding en inzet van ons hele team om de beste resultaten te behalen voor onze klanten.

Als Dordts bedrijf dat zich richt op online marketing, zijn we gepassioneerd in het helpen groeien van onze klanten en samen successen te behalen, bijvoorbeeld door hen beter gevonden te laten worden op het internet en hun online aanwezigheid te verbeteren. Deze award bewijst dat we op de goede weg zijn en we zijn vastbesloten om onze diensten voortdurend te verbeteren en te blijven innoveren.

Wij willen onze klanten hartelijk bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in ons en ons team voor hun harde werk en toewijding. Dit is een mooi prestatie waar we allemaal trots op zijn en we kijken uit naar wat de toekomst ons nog meer zal brengen! Wij zijn meer dan klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ons succes voort te zetten!

Wilfred Stomp, TOBEFOUND

Onze Business Partners