Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitnodiging 8 december McDonald's 3.0

Verslag

Door Marco Behm werd vol passie verteld hoe McDonald's nu werkt. Wat is naast die hamburgers flippen belangrijk voor hen? Inclusiviteit. Duurzaamheid. En een enorm gestroomlijnde organisatie. Alle systemen zijn op elkaar afgesteld. We waren met een groot gezelschap, maar per 6 mochten we toch (tijdens de drukke diner-tijd van het restaurant!) een kijkje in de keuken kijken. Marco, we komen graag nog een keer terug, want zelf hamburgers flippen kon nu nog niet voor iedereen. De McDonald's gaat echt mee met zijn tijd. Dankjewel voor dit kijkje in de keuken! 

Heb jij ook iets dat voor andere ondernemers interessant kan zijn te vertellen of te laten zien bij jouw bedrijf? Meld je dan gerust bij het secretariaat. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken. secretariaat@dov.nl

Activiteit informatie

HELAAS ZIT DEZE BIJEENKOMST VOL. INDIEN JE OP DE WACHTLIJST WILT, STUUR DAN EVEN EEN MAIL AAN SECRETARIAAT@DOV.NL

Hoe doet McDonald's dat: een divers personeelsbestand werven én aan hen binden? Hoe blijft een fastfoodketen relevant in een veranderende wereld? En hoe ziet de keuken er nu werkelijk uit? 

Op 8 december worden we om 16.30 uur welkom geheten in het klaslokaal van McDonald's centrum Dordrecht, Bagijnhof 10. Naast een workshop inclusie, informatie over de sociale doelstellingen en hoe zij duurzaamheid incorporeren in de bedrijfsvoering, gaan we de keuken in om onze eigen maaltijd te maken en is er voldoende tijd om te netwerken. De avond duurt tot ca. 19.00 uur.

Er is slechts plaats voor 30 gasten, dus meld je niet te laat aan!

Begin
08 december 2022 om 16:30
Einde
19:00
Kosten
Geen
Locatie
McDonald's Dordrecht centrum
Thema
bedrijfsbezoek
Onze Business Partners