Lid worden

Honderden ondernemers hebben zich bij de DOV aangesloten en voelen zich daar thuis. Ben je ook ondernemer in Dordrecht, maar nog geen lid van de Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV? Meld je aan! Met meer leden staan we sterker en kunnen we nog meer resultaten bereiken.

Contributie

Voor een bedrag per jaar van € 250,- excl. btw voor een all-in lidmaatschap (1 persoon per onderneming) behartigt de DOV ook jouw belangen. Wij nodigen je uit voor onze ledenbijeenkomsten, de traditionele gezellige nieuwjaarsreceptie en de jaarlijkse BBQ. Daarnaast kun je deelnemen aan de uitsluitend voor leden toegankelijke bedrijfsbezoeken bij onze medeleden. Wil je een tweede persoon van uw bedrijf toevoegen aan het lidmaatschap, dan bedraagt de contributie voor deze persoon € 125,- excl. btw per kalenderjaar.

Heb je een lidmaatschap voor 1 persoon en wil je toch eens een collega of introducee meenemen? Dat is mogelijk tegen bijbetaling. Voor een eenmalig bedrag van € 45,- kun je een collega of introducee meenemen naar een ledenbijeenkomst. Een introducee die binnen een maand vervolgens lid wordt ontvangt een korting van dit bedrag op de contributie.

Aanmeldformulier

Ondergetekende steunt de doelstellingen en activiteiten van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) en geeft zich op als lid:

Bedrijfsinformatie

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Deze omschrijving zal worden getoond op de ledenpagina en zorgt ervoor dat u beter gevonden kunt worden.
Het bedrijfslogo zal getoond worden in het ledenoverzicht en op de ledenpagina.

Postadres

Bezoekadres

Factuuradres

Facturen worden standaard verzonden naar het bovengenoemde e-mailadres (tenzij anders afgesproken).

Contactinformatie

1e contactpersoon

2e contactpersoon

3e contactpersoon

 ( Huishoudelijk_regelement - Statuten )
 (Bekijken)
Onze Business Partners