Lid worden

Honderden ondernemers hebben zich bij de DOV aangesloten en voelen zich daar thuis. Bent u ook ondernemer in Dordrecht, maar nog geen lid van de Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV? Meld u aan! Met meer leden staan we sterker en kunnen we nog meer resultaten bereiken.

Contributie

Voor een bedrag per jaar van € 250,- excl. btw voor een all-in lidmaatschap (1 persoon per onderneming) behartigt de DOV ook uw belangen. Wij nodigen u uit voor onze ledenbijeenkomsten (inclusief maaltijd en borrel), de traditionele gezellige nieuwjaarsreceptie en de jaarlijkse barbecue/ seizoensafsluiting. Daarnaast kunt u deelnemen aan de uitsluitend voor leden toegankelijke bedrijfsbezoeken bij onze medeleden. Wilt u een tweede persoon van uw bedrijf toevoegen aan het lidmaatschap, dan bedraagt de contributie voor deze persoon € 125,- excl. btw per kalenderjaar.

Heeft u een lidmaatschap voor 1 persoon en wilt u toch eens een collega of introducee meenemen? Dat is mogelijk tegen bijbetaling. Voor een eenmalig bedrag ad €45,- kunt u een collega of introducee meenemen naar een ledenbijeenkomst. Een introducee die binnen een maand vervolgens lid wordt ontvangt een korting van dit bedrag op de contributie.

Bedrijfsnieuws op DOV.nl

Als lid krijgt u tevens de mogelijkheid een abonnement af te sluiten om uw bedrijfsnieuws op de DOV-website te plaatsen en/of uw bedrijf in het ledenoverzicht te vermelden met een link naar uw eigen website. Beide opties zijn alleen voorbehouden aan leden; van de nieuwsabonnementen is slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Aanmeldformulier

Ondergetekende steunt de doelstellingen en activiteiten van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) en geeft zich op als lid:

Bedrijfsinformatie

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Deze omschrijving zal worden getoond op de ledenpagina en zorgt ervoor dat u beter gevonden kunt worden.
Het bedrijfslogo zal getoond worden in het ledenoverzicht en op de ledenpagina.

Postadres

Bezoekadres

Factuuradres

Adverteren?

Facturen worden standaard verzonden naar het bovengenoemde e-mailadres (tenzij anders afgesproken).

Contactinformatie

1e contactpersoon

2e contactpersoon

3e contactpersoon

 ( Huishoudelijk_regelement - Statuten )
 (Bekijken)
Onze Business Partners