Uw bedrijf op DOV.nl

U kunt méér met uw lidmaatschap van de DOV! Als lid van de DOV kunt u onze website gebruiken om uw nieuws te plaatsen, zodat het direct beschikbaar wordt voor het hele DOV netwerk: honderden ondernemers in en rond Dordrecht.

Breng u bedrijf onder de aandacht op de DOV website met maar liefst meer dan 7.000 unieke bezoekers en zo'n 80.000 hits per maand!


De mogelijkheden die wij onze leden bieden zijn:

Random banner

Uw bedrijfslogo als banner op de hoofdpagina en op verschillende andere pagina's op deze website. De banners van onze adverteerders worden in een random volgorde getoond. Alle banners zijn dus even vaak zichtbaar en staan even vaak op de hoofdpagina.

De afmeting van de banner is 120x60 en u kunt de banner aanleveren in de formaten gif, jpg, swf of png.

€ 125,- per jaar (excl. BTW)

Weblink

De leden van de DOV vindt u terug in ons ledenoverzicht. Op deze manier kunnen DOV leden, niet alleen tijdens de bijeenkomsten maar op ieder gewenst tijdstip, makkelijk met elkaar in contact komen.

De DOV biedt u de mogelijkheid om naast uw NAW gegevens ook een link met uw internet adres op te laten nemen in dit overzicht. Handig als men direct naar uw bedrijf kan doorklikken!

€ 52,- per jaar (excl. BTW)

Nieuwsabonnement

Met het nieuwsabonnement kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw nieuws plaatsen op onze website. U ontvangt een eigen inlogcode en kunt uw eigen nieuws beheren. Een meerwaarde is dat uw nieuws voor onbepaalde tijd wordt opgeslagen in ons archief, zodat het nog jaren terug te vinden is op internet.

Let op: Dit nieuwsabonnement is slechts voor een beperkt aantal leden beschikbaar.

€ 200,- per jaar (excl. BTW)

Business Partner worden

Wilt u business partner worden van de DOV? Wij bieden u diverse mogelijkheden, voor meer informatie kunt u contact opnemen via secretariaat@dov.nl

Adverteren:

 (Bekijken)
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Onze Business Partners