Jouw bedrijf op DOV.nl

Je kunt méér met jouw lidmaatschap van de DOV! Als lid van de DOV kun je onze website gebruiken om nieuws te plaatsen, zodat het direct beschikbaar wordt voor het hele DOV netwerk: honderden ondernemers in en rond Dordrecht.

Breng je bedrijf onder de aandacht op de DOV website met maar liefst meer dan 7.000 unieke bezoekers en zo'n 80.000 hits per maand!


De mogelijkheden die wij onze leden bieden zijn:

Random banner

Jouw bedrijfslogo als banner op de hoofdpagina en op verschillende andere pagina's op deze website. De banners van onze adverteerders worden in een random volgorde getoond. Alle banners zijn dus even vaak zichtbaar en staan even vaak op de hoofdpagina.

De afmeting van de banner is 120 x 60 en je kunt de banner aanleveren in de formaten gif, jpg, swf of png.

€ 125,- per jaar (excl. BTW)

Weblink

De leden van de DOV vind je terug in ons ledenoverzicht. Op deze manier kunnen DOV leden, niet alleen tijdens de bijeenkomsten maar op ieder gewenst tijdstip, makkelijk met elkaar in contact komen.

De DOV biedt jou de mogelijkheid om naast de NAW gegevens ook een link met jouw internet adres op te laten nemen in dit overzicht. Handig als men direct naar jouw bedrijf kan doorklikken!

€ 52,- per jaar (excl. BTW)

Nieuwsabonnement

Met het nieuws abonnement kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, jouw nieuws plaatsen op onze website. Je ontvangt een eigen inlogcode en kunt jouw eigen nieuws beheren. Een meerwaarde is dat jouw nieuws voor onbepaalde tijd wordt opgeslagen in ons archief, zodat het nog jaren terug te vinden is op internet.

Let op: Dit nieuws abonnement is slechts voor een beperkt aantal leden beschikbaar.

€ 200,- per jaar (excl. BTW)

Business Partner worden

Wil je business partner worden van de DOV? Wij bieden diverse mogelijkheden, voor meer informatie kun je contact opnemen via secretariaat@dov.nl

Adverteren:

 (Bekijken)
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Onze Business Partners