Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op regionaal niveau netwerken! 9 april

Verslag

Er stond een flinke wind en de wegen naar Alblasserdam stonden vast. Toch was het weer volle bak in Landvast. De jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst (9 ondernemersverenigingen, samenwerkend in de Federatie) was weer een groot succes! Spreker Leen Zevenbergen inspireerde en dagvoorzitter Perry van der Elst wist de middag/avond perfect aan elkaar te praten. En achteraf nog gezellig kunnen netwerken met wat heerlijke hapjes en een glaasje wijn. Topavond! 
Foto's door Huib Kooyker fotografie

Activiteit informatie

Dagvoorzitter Perry van der Elst neemt je het eerste programmadeel graag mee in onder andere een aantal Federatie successen van de afgelopen periode. 
Erik Ziengs, voorman van Ondernemend Nederland en voormalig politicus, vertelt hoe hij een brug slaat tussen ondernemers en de (landelijke) politiek.

Keynotespreker Leen Zevenbergen is expert op het gebied van ondernemen, duurzaamheid en artificial intelligence (AI). Zijn verhaal gaat over de vernieuwende toekomst voor de mkb-ondernemer, de rol van technologie en AI én kansen en uitdagingen de komende vijf jaren.

Daarna is er volop gelegenheid om te netwerken. Dit uiteraard onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet.

PROGRAMMA
Wij heten je vanaf 16.30 uur van harte welkom. De deuren sluiten om 17.20 uur voor aanvang van de bijeenkomst. Graag vragen wij je tijdig aanwezig te zijn.

17.30 uur Eerste programmadeel
18.00 uur Keynotespreker Leen Zevenbergen
19.00 uur Buffet en netwerken
21.00 uur Einde bijeenkomst

AANMELDEN
Aanmelden is gratis voor jou als DOV lid (maximaal 1 per bedrijf, 2 bij een dubbel lidmaatschap, 4 als je business partner bent) en kan tot 2 april via deze link. Zorg dat je er snel bij bent; vorig jaar hebben we de aanmelding vroegtijdig moeten sluiten in verband met de behaalde maximale capaciteit van 260 deelnemers.

We kijken uit naar je komst! 

Bestuur DOV


Begin
09 april 2024 om 16:30
Einde
21:00
Kosten
Geen
Locatie
Landvast Alblasserdam
Organisator
Federatie
Thema
Vernieuwende toekomst
Sprekers
Leen Zevenbergen
Buffet
Ja
Onze Business Partners