Luijten-VVZ B.V.

Vestigingsadres
Merwedestraat 140
3313 CS Dordrecht
Postadres
Postbus 470
3300 AL DORDRECHT
Telefoonnummer
078-6135011
Branche(s)
-
Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakwerker en detaillist voorzien van de juiste producten. Luijten-VVZ kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij perfecte kwaliteit en snelheid altijd leidend is. U kunt bij Luijten-VVZ terecht voor; Bouwverven, Autolakken, Doe-Het-Zelf, Industrie- en Meubellakken, Davel Vloersystemen en entreesystemen.

Luijten-VVZ is ontstaan uit een fusie tussen Luijten verf te Dordrecht en Verf Verkoop Zeeland te Goes. Het bedrijf is een allround verfgroothandel in de ruimste zin van het woord want Luijten-VVZ verzorgt niet alleen de gehele keten van logistiek, techniek en voorraadbeheer maar is ook deskundig adviseur op het gebied van wet- en regelgeving omtrent alles wat met verf en lak te maken heeft.

Luijten-VVZ heeft als doel, één van de meest toonaangevende verfgroothandelaren te zijn in Zuid West Nederland. Wij richten ons dan ook met name op de verkoop van zgn. A-merken waaronder Sigma Coatings, Du Pont, 3M en Caparol.

Voor de verschillende segmenten bieden wij voor praktisch elke professionele gebruiker een passend pakket aan producten van, stuk voor stuk, gerenommeerde leveranciers. Naast de schildersverven en afbouwproducten voor de Bouw bieden wij o.a. een compleet assortiment autolakken voor het Autoschadeherstelbedrijf met, daaraan gekoppeld, Zwaar Vervoer. Ook beschikken wij over een complete lijn Protective Coatings en Meubellakken voor de Industrie. Als laatste mogen ook nog de Doe-Het-Zelf producten in dit rijtje worden genoemd met o.a. verf en behang.

Naast verf en lak zijn wij zeer compleet in ons assortiment non-paint wat bestaat uit vrijwel alle gangbare gereedschappen en accessoires. Ook beschikken wij over een gespecialiseerde afdeling Vuilverzamelende entree systemen en los legbare vloeistofdichte bedrijfsvloeren.

Met de ondersteuning van een team, wat bestaat uit 75 enthousiaste medewerkers, een uitgekiend logistiek systeem en vier goed bereikbare vestigingen in Dordrecht, Goes, Middelburg en Terneuzen, kunnen wij vrijwel al onze producten binnen 24 uur uit voorraad leveren.
Onze Business Partners