Vestigingsadres
s ‘Gravendeelsedijk 10
3316 CA Dordrecht
Postadres
Postbus 594
3300 AN Dordrecht
Telefoonnummer
078-6222247
Branche(s)
Afval, recycling
Netwerk is in 1996 ontstaan uit een aantal gemeentelijke reinigingsdiensten. Het heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met een verrassend veelzijdig dienstenpakket. In 2010 is Netwerk overgenomen door HVC. De dienstverlening aan gemeenten wordt daarom voortgezet onder de naam HVC. Voor meer informatie over de inzameling van huishoudelijk afval voor burgers, klik op de website van: www.hvcinzameling.nl. De dienstverlening aan bedrijven wordt ongewijzigd voortgezet onder de naam Netwerk.

Vanuit een doelgerichte organisatie zorgen onze professionals er dagelijks voor dat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over met name afval- en reinigingsproblemen. Een solide basis hiervoor wordt gevormd door veel kennis en ervaaring, vakmanschap en een uitgebreide vloot materiaal die helemaal is toegesnedem op de verschillende Netwerk taken.

Visie Netwerk
Door ons te verplaatsen in de situatie van onze klant en hun bedrijf dragen we betere oplossingen aan, waardoor we de referentie worden in reiniging, afvalinzameling en bewerking in Zuid-Holland Zuid.


Onze Business Partners