Plus Supermarkt 't Lam

Vestigingsadres
Dubbelsteijnlaan West 92
3319 EM Dordrecht
Postadres
Dubbelsteijnlaan West 92
3319 EM DORDRECHT
Telefoonnummer
078-6164324
Branche(s)
-
Een PLUS Supermarkt herkent u aan het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS Supermarkt aantreft:

De mensen op de winkelvloer zijn een van de plussen van PLUS. U krijgt van hen meer aandacht dan waar ook. Ze helpen u boodschappen doen, geen vraag is ze te veel, geen moeite te groot. Zoals het hoort dus.

Alleen van aandacht kunt u niet leven. Daarom zijn de prijzen een andere plus van PLUS. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties.

Bij PLUS halen we, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten.

PLUS heeft het grootste assortiment biologische producten, verkoopt alleen Fairtrade bananen en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zo veel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.

Elke PLUS wordt geleid door een zelfstandig ondernemer, die baas is in zijn eigen winkel en vrij is om op de wens van de klant in te spelen. Bij PLUS staat de klant dus echt centraal.

Onze Business Partners