Opnieuw Keurmerk Veilig Ondernemen voor de SBBD

18 februari 2005
Nieuws DOV
Voor de derde maal sedert de oprichting van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht in 1996 is aan de stichting het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) verstrekt. Behalve het bedrijventerrein Dordtse KilI+II/Amstelwijck West (voor de derde maal) is nu nieuw gecertificeerd het bedrijventerrein Louter Bloemen. Voor het bedrijventerrein Krabbepolder wordt, na de plaatsing van de slagbomen medio 2005, eveneens het KVO-B aangevraagd.

Het KVO-B biedt naast een hoogwaardig beveiligd bedrijventerrein tevens een garantie voor inspanningen om deze in een kwalitatieve goede staat te houden.

De afzonderlijke bedrijventerreinen zijn zelfstandig en hebben een bestuur dat is gevormd uit de ondernemers uit het betreffende gebied. Wel is er een binding met de koepelstchting SBBD.

De ondernemers-deelnemers aan het project zijn enthousiast over de resultaten en de grote deelname bereidheid. Toch willen zij graag ook de 30% niet-deelnemers bij het project betrekken waardoor de lasten die de anderen nu dragen worden verlicht.
Onze Business Partners