Dordtmij zoekt contact met ondernemers

26 april 2005
Nieuws DOV
In nauw overleg met de Sociale Dienst van de gemeente Dordrecht traint en vormt Dordtmij doorlopend zo’n honderd mensen voor een reguliere baan in het bedrijfsleven. Dit traject, dat de naam De Werkplaats draagt, blijkt voor velen een uitstekende springplank te zijn naar een evenwichtig bestaan in de samenleving.
Het team van Dordtmij selecteert, traint, leert de deelnemers tal van maatschappelijk vaardigheden aan en sluit de vormingsperiode af met een fase van vier weken ‘Groepswerken’. Daarna volgt er een stage periode bij een bedrijf of op de Werkplaats zelf. Als ook deze fase succesvol is doorlopen krijgen de deelnemers of een arbeidscontract aangeboden of geeft Dordtmij een advies aan de casemanager van de Sociale Dienst. Daarin worden de mogelijkheden van een kandidaat omschreven.
In de afgelopen jaren is de samenwerking tussen Dordtmij en het bedrijfsleven succesvol verlopen. Toch zou de leiding graag in contact komen met ondernemers/directies die magazijnmedewerkers kunnen plaatsen. Ook voor vuil en schoon productiewerken heeft Dordtmij kandidaten beschikbaar. Hetzelfde geldt door de detailhandel en licht administratief werk.
Bedrijven die voor bovengenoemde of andere functies mensen kunnen plaatsen zouden zeker contact op moeten nemen met Dordtmij. Vooral ook omdat het team van Dordtmij grote ervaring heeft in het begeleiden van mensen op de werkvloer. Dordtmij bv is te vinden in de Prinsenstraat 1, telefoon 078 – 6315211. Het E-mailadres is: info@dordtmij.nl
Onze Business Partners