Cybersecurity, cursus september 2021

09 juli 2021
Nieuws DOV

Op 13 september start HBO Drechtsteden de cursus Cyber Security Fundamentals. Vorig jaar doken de young professionals in de wereld van cyber security tijdens de Cyber Day. Hier bleek dat bewustwording over de gevaren van cyberdreigingen belangrijk is.

 

Er gaat bijna geen dag voorbij of we lezen wel iets in de media over cybercrime. Het onderwerp is actueler dan ooit. We werken langer en vaker in de cloud en worden vaker geconfronteerd met onze kwetsbaarheid binnen de huidige digitale samenleving. De behoefte binnen organisaties aan actuele kennis op dit gebied is groot.

In samenwerking met Cyber Netwerk Drechtsteden en Microsoft partner Cyber7 start HBO Drechtsteden in september met de cursus Cyber Security Fundamentals. Deze module legt de basis om de cyberweerbaarheid en de informatiebeveiliging binnen je organisatie op orde te brengen. Je maakt kennis met de vele aspecten van cybersecurity en leert zelfstandig risico’s en kwetsbaarheden in kaart te brengen en deze bespreekbaar te maken binnen de organisatie. De module leidt op tot het officiële SC-900 Microsoft examen. Hierin komen zaken aan de orde als Security, Compliance en Identity, Identity Access Management, Security en compliance oplossingen in Azure en Microsoft 365. De module is sterk praktijkgericht: de opgedane kennis en ervaring kunnen direct in de praktijk worden toegepast.

Cybercriminaliteit richt zich zowel op grote bedrijven als op het MKB. Iedereen kan aan de beurt komen. Deze module is dan ook voor iedereen interessant die zichzelf en de organisatie tegen de gevaren van cybercriminaliteit wil wapenen, van CEO en Informatieverantwoordelijke tot zelfstandig ondernemer.

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Onze Business Partners