Nu ook ondersteund door de mensen van JMH: Internetboekhouden!

24 juni 2005
Nieuws van leden

Nu ook ondersteund door de mensen van JMH: Internetboekhouden!

nternetboekhouden heeft de afgelopen twee jaar een enorme vaart gemaakt. En dit is niet zo verwonderlijk, het internet biedt vele voordelen t.o.v. een traditioneel boekhoudprogramma. Één van de grootste voordelen is toch wel dat de samenwerking tussen u en uw financiële adviseur een stuk efficiënter wordt. Immers beide hebben toegang tot dezelfde administratie en de moeilijke uitwisseling van gegevens behoort daarmee tot het verleden.

Enige jaren lang zijn er een aantal softwarehuizen mee aan het experimenteren geweest. De toen ontwikkelde software is inmiddels volwassen geworden en heeft een serieuze plaats weten te bemachtigen op de markt. Reeleezee en Twinfield hebben zich als eerste neergezet met het online boekhouden. Maar ook de grotere softwarehuizen als Exact, Accountview en Unit 4 hebben nu de stap gewaagd en zijn hun eigen online software gaan ontwikkelen.

JMH heeft inmiddels een keuze gemaakt voor een online software leverancier. Voor het “Internetboekhouden” hebben wij onze keuze laten vallen op Reeleezee. Zij zijn één van de trendsetters; de onderneming houdt zich hier reeds een aantal jaren mee bezig en heeft zich in de diverse onafhankelijke testen van de Internet-boekhoud- pakketten als één van de betere gekwalificeerd. De naam “Reeleezee” bleek een terechte naam.

Voordelen van het Internetboekhouden zijn:

-Als u uw boekhouding aan ons heeft uitbesteed 24 uur per dag inzage, waar ook ter wereld; benaderbaar op kantoor, thuis, maar ook op vakantie.
-Als u zelf uw boekhouding voert, kunt u dat 24 uur per dag waar ook ter wereld. Wij uw financiële adviseur kunnen gemakkelijk meekijken en waarnodig corrigeren of adviseren.

Informeer bij de specialisten van JMH naar uw mogelijkheden en tarieven.

Contactpersonen internetboekhouden:
- René Boot
- Robert Paans
- Martin Oudenaarden
- Paul Hendriks

Kijk voor de demoversie op onze website.
Onze Business Partners