Van de voorzitter - maart 2020

16 maart 2020
Columns
Op het moment dat ik dit schrijf ziet de wereld er totaal anders uit dan een paar dagen geleden en ongetwijfeld zal het over een paar dagen weer anders zijn.

Het Covid-19 virus heeft een ongelofelijke impact op de gehele samenleving én op u als ondernemer. Niemand ontkomt er aan, zowel privé als zakelijk.

Als bestuur van de DOV zullen we u zo veel mogelijk informeren op onze website www.dov.nl en indien nodig per e-mail.

Er is regelmatig overleg met de wethouder EZ en op onderwerpen met de overige wethouders. Informatie van deze zijde wordt direct door ons gedeeld.

Onze fysieke bijeenkomsten hebben wij voorlopig een maand opgeschort en daarover kunt u ook informatie vinden op onze website. Op een later moment begroeten wij u graag.Op deze plaats wil ik een oproep doen om ook te letten op degenen in onze samenleving die het op dit moment erg moeilijk hebben. Door het hamsteren van de mensen die het zich kunnen veroorloven, blijft er weinig tot niets over voor de mensen die van de Voedselbank afhankelijk zijn en anderen die in armoede leven. Mocht u op enige wijze kunnen helpen, bijvoorbeeld door overschotten in uw restaurant, kantine of anderszins, neemt u dan alstublieft contact op met de Voedselbank Dordrecht via Marian Pater, secretaris van de Voedselbank Dordrecht via m.pater@voedselbankdordrecht.nl of via 06-23942795.

Voor dit moment wenst het bestuur u sterkte en wijsheid met alles wat op u afkomt, maar vóór alles gezondheid voor u en allen die u dierbaar zijn.
Onze Business Partners