Van de voorzitter - juni 2020

09 juni 2020
Columns
De Covid-19 lockdown en de daarmee samenvallende maatregelen hebben voor iedere ondernemer wel in meer of mindere mate impact gehad. De verschillen waren groot. Waar de een moeite had om het hoofd boven water te houden – of zelfs kopje onder ging – spon de ander goed garen en had het drukker dan ooit. Dat neemt niet weg dat de marges vaak wel onder druk staan. De geluiden vanuit onze leden waren dan ook zeer divers.
Gelukkig komt de economie weer in beweging en wij hopen dan ook dat de bestedingen weer gaan toenemen. Er is campagne gevoerd om het lokale shoppen te stimuleren, maar wij hopen dat u bij al uw bestedingen als eerste aan uw Dordtse mede-ondernemers zult denken en onmiddellijk daarna aan de Drechtsteden. En laat u weten als wij u ergens mee kunnen helpen?
Met wat meer bewegingsruimte blijft het spannend of het Corona-virus onder controle zal blijven. De drukte op de weg en in de binnenstad neemt toe en het gevaar van te gemakkelijk denken over de 1,5 meter afstand ligt op de loer. Laten we daar met elkaar vooral alert op blijven.
Vooralsnog kunnen we nog geen grote bijeenkomsten organiseren, maar we merken ook dat er mensen zijn die het prettig vinden om fysiek bij elkaar te komen. We zullen ons beraden hoe en onder welke condities dat mogelijk gemaakt kan worden. Op deze website vindt u daar nadere informatie over.
Het bestuur van de DOV wenst u een zonnige, zakelijk succesvolle, gezonde zomer toe en we hopen u snel te mogen begroeten.
Onze Business Partners