Super gave vacatures bij Postillion

11 augustus 2021
Nieuws van leden

We hebben één vacature uitgelicht. Ga voor meer vacatures naar de site van het Postillion

Medewerker Technische Dienst (38 uur)

Ben je een beetje handig en graag met je handen bezig? We hebben een leuke afwisselende job voor jou in ons hotel in Dordrecht!

Wat een “Postillioner” als Medewerker Technische Dienst doet

Als Medewerker Technische Dienst ben je eindverantwoordelijke voor het technische onderhoud van het gebouw en de directe omgeving van Postillion Hotel Dordrecht en rapporteer je aan het management. Verder ben jij het aanspreekpunt voor technische leveranciers en relaties.

De voornaamste taken en verantwoordelijkheden

Binnen de organisatie ga jij je o.a. richten op de onderstaande taken:

·         Directe opvolging geven aan kleine technische mankementen.

·         Het organiseren en aansturen van de TD-activiteiten, voorbereiden en plannen van onderhoud, opstellen van onderhouds- en stoplijsten, stellen van prioriteiten voor de uitvoering.

·         Het onderhouden van contacten van externe (technische dienst) relaties.

·         Het bewaken van de voortgang en realisatie van plannen, doelstellingen en bijsturen bij afwijkingen.

·         Het opstellen van een onderhoudsplan en doelstellingen voor de technische dienst, afgestemd op het operationeel plan en de doelstellingen.

·         Het beheren en actueel houden van: technische documentatie, tekeningen, certificeringen, procedures en werkinstructies.

·         Het bijhouden en bedienen van het gebouwbeheersysteem.

·         Het participeren in het operationeel management, meedenken over ontwikkelingen, inbrengen van kennis en inzichten, aandragen van oplossingen vanuit de technische optiek.

Jouw profiel

Onze toekomstige collega dient te beschikken over het volgende:

·         Je hebt kennis van wet- en regelgeving inzake onder andere legionella, HACCP, MVO, Nen-normen, BHV, RI&E en ARBO.

·         Je bent in het bezit van een BHV diploma of bereid deze te halen.

·         Je bent in het bezit van een technische gerelateerde opleiding.

·         Je kan zelfstandig werken en bent sterk in planning en opvolging.

·         Je bent enthousiast en gemotiveerd.

·         Je bent ondernemend, flexibel, stressbestendig en resultaatgericht.

·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou als “Postillioner”

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Een goed inwerkprogramma, de Postillion Medewerker App, een persoonlijk opleidingsbudget en korting op je fitness abonnement  zijn een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we een vriendelijke en informele werksfeer. We hebben een duidelijk opleidings- en ontwikkelingstraject en we groeien waar mogelijk met eigen mensen (management uit eigen kweek).  Salaris voor deze functie zal in overleg plaats vinden.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als Medewerker Technische Dienst werk jij overwegend van maandag tot en met vrijdag met werktijden variërend van 07.00uur tot 10.00uur voor een 8-urige werkdag. Verder ben je na werktijd bereikbaar voor (technische) noodgevallen.

Kom jij bij ons solliciteren? Zo kan jij onze nieuwe collega worden!

Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Past deze vacature bij jou en kan jij de verwachtingen die wij van jou hebben ons bieden en zij jij Postillion Hotel Dordrecht als jouw toekomstige werkgever? Aarzel dan niet en begin te typen! Het sollicitatieproces gaat als volgt:

·         Verstuur je sollicitatie, motivatiebrief met C.V. naar André Tammer, General Manager van Postillion Hotel Dordrecht via: andre.tammer@postillionhotels.com.

·         Je hoort binnen twee weken na het versturen van je sollicitatie of je wordt uitgenodigd voor een 1e kennismakingsgesprek.

Onze Business Partners