Update vanuit Dordt Onderneemt

13 oktober 2021
Nieuws van leden

Beste relatie,

Graag wil ik jullie als accountmanager attenderen op een aantal interessante events en ontwikkelingen:

1. Behouden van talent en ontwikkeling medewerkers;

De krapte op de arbeidsmarkt is bij veel ondernemers een uitdaging. Het aantrekken van personeel, maar ook het behouden en ontwikkelen van het personeel vergt aandacht en tijd. In Dordrecht gaat het High Potential Programme van Career Boost van start: https://career-boost.nl/high-potential-programme

Dit is speciaal ontwikkelt voor young professionals in de regio Drechtsteden om talenten van bedrijven samen te laten komen. Doel is om bij te dragen aan de groei, kwaliteit en waarde van jouw bedrijf. Er zijn masterclasses en coaches die inzetten op leiderschap en communicatiestijl. Door het regionale karakter kunnen er ook weer waardevolle connecties ontstaan. Aanmelden of informatie kan via Lisa Weggemans op 06-43291307. Voor meer informatie over andere initiatieven voor de arbeidsmarkt, neem gerust contact met mij op.

2. Save-the-date; MKB dag!

Graag nodig ik je uit voor de ontbijtsessie op de MKB-dag op 19 november aanstaande van 7.00-10.15. De MKB-dag organiseren we vanuit Dordt Onderneemt speciaal voor ondernemers om ze te bedanken voor het ondernemen in Dordrecht en de mogelijkheid om te netwerken. Het wordt een bijzonder mooi programma met als start een inspirerende spreker die we binnenkort bekend maken, gevolgd door een aantal workshops. Het evenement vindt plaats in de Kunstmin en is gratis. Informatie volgt snel op onze social media kanalen en ik zal nog een uitnodigingslink versturen zodra deze bekend is.  

3. Volg onze Linked-In pagina;

Op onze 'Team Dordt Onderneemt' LinkedIn pagina wordt bovenstaande informatie, events, kennis & middelen en andere relevante informatie voor Dordtse ondernemers gedeeld.

Zijn er vragen aangaande het ondernemerschap of ondernemen in Dordrecht, neem gerust contact met me op.

Met vriendelijke groet,

Corine Meijerink

Accountmanager Bedrijven


Onze Business Partners