fiets van de zaak

11 oktober 2021
Nieuws van leden

Een zakelijke fiets leasen of kopen? Het kan zeer interessant zijn om uw medewerkers een zakelijke fiets aan te bieden. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich op eenvoudige en duurzame wijze van A naar B verplaatsen en worden parkeer- en fileproblemen tegengegaan. Bovendien verlaagt u het jaarlijkse ziekterverzuim van uw medewerkers met met 1 à 2 dagen wanneer uw werknemers fietsen. Daarnaast is er in het Klimaatakkoord 2030 opgenomen dat bedrijven met meer dan 100 medewerkers vanaf 2023 een maximale hoeveel CO2 per medewerker mogen uitstoten op het gebied van mobiliteit. Door uw wagenpark te verrijken met fietsen, kunt u de uitstoot per medewerker snel verlagen.
Of u nu een zakelijke fiets wilt kopen of leasen, Amega Fleet kan u hierbij helpen. Zo wordt een zakelijke fiets voor iedere medewerker mogelijk, ook voor medewerkers met een lease auto.

Hoewel het al jaren mogelijk is om een fiets van de zaak te rijden via bijvoorbeeld fiets lease, is het voor veel werkgevers en werknemers nog nieuw om een fiets van de zaak te kunnen rijden. Kortom, een gemiste kans! Een Fiets van de Zaak biedt namelijk zowel voor werknemer als werkgever diverse voordelen. Van fit personeel tot CO2-reductie, wij zetten alle voordelen op een rijtje.

 CO2-reduceren

 Vitaliteit personeel bevorderen

 Parkeerdruk verminderen

 Bereikbaarheid vergroten

 Fiscaal voordelig

 Voldoen aan dé meest gewilde secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse? Kom in contact!

Tel. 078-6321375
info@amegafleet.nl

Onze Business Partners