Coronasteunpakket - Stimuleren en faciliteren lokaal inkopen

21 december 2021
Nieuws DOV

Beste ondernemer,

Om verspreiding van de omikronvariant zoveel mogelijk te beperken heeft het kabinet besloten tot verdere aanscherping van de coronamaatregelen. Maatregelen die veel van u vragen, tot zorgen leiden en uw creativiteit weer op de proef stellen. Wij willen u zoveel als mogelijk ondersteunen in deze moeilijke periode. Weet dat wij klaar staan voor u en aarzel niet contact op te nemen.

We kijken naar mogelijkheden om het lokale steunpakket uit te breiden en het lokaal inkopen verder te stimuleren en te vergemakkelijken. In deze nieuwsbrief leest u meer hierover. Ook geven we informatie over landelijke en lokale (financiële) regelingen waar u gebruik van kunt maken.

Heeft u ondersteuning nodig bij het doen van een aanvraag, wilt u advies? Neem dan contact op met Team Dordt Onderneemt. Uiteraard kunt u voor advies of een luisterend oor, ook terecht bij de POBD en DOV. Daarnaast vindt u in deze nieuwsbrief informatie over het Ondernemersloket Drechtsteden.

Samen kunnen we het coronavirus onder controle houden. En samen – gemeente, ondernemersverenigingen en Dordtenaren – kunnen we u en de andere lokale ondernemers steunen.

Met vriendelijke groet,

Maarten Burggraaf
wethouder Economische Zaken en Ondernemen         

Jeroen Put
voorzitter DOV

Arien van Pelt
voorzitter POBD

Onze Business Partners