nieuw lid Tom Zorggroep

15 november 2021
Nieuws van leden

TOM Zorggroep biedt specialistische ambulante  begeleiding aan cliënten met multi problematiek. ‘TOM’ staat voor Traject Op Maat. Onze visie is dat iedere cliënt uniek is en dus recht heeft op een individuele aanpak op maat. Een individueel traject, passend bij de behoeftes en wensen van de cliënt. 

Medewerkers van TOM Zorggroep staan naast de cliënt en vinden aansluiting door een laagdrempelige aanpak, outreachende en cultuur sensitieve manier van werken. Ons werkgebied is naast de Drechtsteden ook Gorinchem, de BAR gemeenten en Rotterdam. 

TOM Zorggroep werkt met jeugd en volwassenen, zowel binnen het vrijwillige- (WMO/WLZ) als het gedwongen kader (IFZO -Justitie/Reclassering). 

Visie:

De cliënt staat centraal bij TOM Zorggroep. Wij hechtenwaarde aan het zelfbeschikkingsrecht en de eigenwaarde van de mens. Elk individu heeft een unieke identiteit met eigen wensen en behoeften.
Onze zorgverlening is gericht op het bevorderen van de eigen regie en zelfredzaamheid; de regie ligt daarom tijdens het traject zoveel mogelijk bij de cliënt. 

Tom Zorggroep begeleidt, ondersteunt, coacht en werkt samen met de cliënt. Tom Zorggroep staat voor hulpverlening naast de cliënt, opeen gelijkwaardige en laagdrempelige manier. Begeleiders van Tom Zorggroep zijn creatief in oplossingen en in staat om buiten de kaders te denken. 

Voor meer informatie over ons bedrijf, doelgroepen en aanpak : www.tomzorggroep.nl 

Onze Business Partners