Mijn digitale werkplaats

16 december 2021
Nieuws van leden

Wil je als ondernemer gratis ondersteuning om meer uit je online strategie te halen? Meld je dan aan bij Mijn Digitale Werkplaats Drechtsteden!

Wat doet Mijn Digitale Werkplaats (MDW) Drechtsteden?

MDW Drechtsteden biedt het mkb gratis ondersteuning bij vragen over online ondernemen. Het is een digitale werkplaatswaar studenten van het ROC Da Vinci College aan de slag gaan met jouw concrete vraag of wens. Dit doen ze samen met expertbedrijven uit de regio. Of het nou gaat om online marketing, sociale media, webshops of zoekmachine optimalisatie: wij helpen je graag verder!

MDW Drechtsteden is een project vanuit het Ministerie van Economische zaken om het brede mkb te ondersteunen bij digitaliseringsvraagstukken. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten: ondernemers worden zonder kosten snel en concreet op weg geholpen en studenten doen interessante praktijkervaring op.

Wat hebben wij jou te bieden?

Ons aanbod bestaat uit drie diensten:

1. Heb je een concrete vraag of wens op het gebied van online ondernemen? Dan gaan onze studenten graag voor je aan de slag.

2. Neemt de vraagmeer tijd in beslag, dan krijg je ondersteuning in de vorm van een stagiair.

3. Daarnaast bieden we kennissessies aan: georganiseerde, gratis bijeenkomsten met een thema dat online ondernemen raakt

Iets voor jou?

In februari 2022 starten er weer tientallen studenten van het Da Vinci College met een traject via Mijn Digitale Werkplaats. Dit betekent dat zij op zoek zijn naar jou! Ben jij de ondernemer met een vraagstuk op het gebied van online zichtbaar- en/of vindbaarheid waar je gratis advies over wilt? Of wil je direct en concreet op weg geholpen worden met je online marketing? Meld je dan een voor een intakegesprek www.mijndigitalewerkplaats.nl!

Onze Business Partners