Uitnodiging kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden • 8 maart 2022

08 februari 2022
Nieuws van leden

SLIM SAMEN VOORUIT | Wil jij als raadslid, bestuurder of ondernemer een waardevolle bijdrage leveren aan de ambities van Smart Delta Drechtsteden? Kom dan naar de kwartaalbijeenkomst op 8 maart!

2022 markeert het eerste jaar van de nieuwe samenwerking in de Drechtsteden. Onderwijs, overheid, en bedrijfsleven werken slim samen vooruit onder de naam Smart Delta Drechtsteden. Samen willen we onze ambities realiseren. Dat betekent dat er werk aan de winkel is. Op 2 november 2021 zijn we de nieuwe samenwerking spetterend gestart tijdens de eerste kwartaalbijeenkomst in het Energiehuis. En op 8 maart gaan we de verdieping in!

Dit doen we onder andere met diverse workshops. We dagen deelnemers uit om tijdens de kwartaalbijeenkomst met elkaar het gesprek te voeren. Ieder vanuit zijn eigen rol, kennis en ervaring. Zo maken we slim gebruik van de kracht van de gezamenlijkheid om stappen te kunnen maken in het uitvoeren van onze ambities.

We kijken samen naar wat de toekomst ons brengt, waar we op in willen en moeten zetten en waar we als Smart Delta Drechtsteden het verschil maken. We kijken slim samen vooruit!

Wil jij hier, als raadslid, bestuurder of ondernemer, een waardevolle bijdrage aan leveren? Meld je dan aan! 
https://www.drechtsteden.nl/Nieuws/Kwartaalbijeenkomst_8_maart_2022 

Onze Business Partners