‘verbeter de wereld, begin een bedrijf’

16 mei 2022
Nieuws van leden

De afgelopen twee jaar waren jullie als deelnemer, expert of jurylid betrokken bij de Masterclass Sociaal Ondernemen. Dit jaar gaan we voor de derde keer van start, en wel onder de naam: Leergang Sociaal Ondernemen, ‘verbeter de wereld, begin een bedrijf’. We hebben weer een heel mooi programma samengesteld. 

We hebben jullie hulp nodig!

Ken jij nog een startende sociaal ondernemer? Of een maatschappelijke organisatie op zoek naar een verdienmodel? Iemand die de leergang echt niet mag missen? Stuur dan de uitnodiging aan hem of haar door. Samen bereiken we namelijk veel meer mensen uit de Drechtsteden. 

En we hopen jullie weer te zien, op donderdag 17 november in de Kunstmin, bij het pitch event. Zet 'm vast in je agenda. 

Samen met HBO Drechtsteden en onder bezielende begeleiding van Selma Steenhuisen organiseren we deze leergang met masterclasses, workshops en sparringsessies voor startende sociaal ondernemers. Ook doorontwikkelende maatschappelijke organisaties en reguliere ondernemers die interesse hebben in sociaal ondernemerschap zijn welkom.

Met zo’n 15 maatschappelijk bevlogen ‘studenten’ ga je aan de slag om in 6 workshops en 2 sparringsessies zoveel mogelijk waardevolle kennis en inzicht op te doen, waarmee je jouw idee verder uitwerkt. Je sluit af met een pitch-event in Kunstmin - Schouwburg & Energiehuis
Kom je uit de Drechtsteden? Dan kun je je aanmelden:
mariska@stichtingmbodordrecht.nl


Ook voor meer informatie kun je bij ons terecht:
https://lnkd.in/eB6Zt6xM of bellen met Mariska Wagner 06-20634773
#sociaalondernemen #leergang #mooiaanbod #verschilmaken #ondernemen met impact

Onze Business Partners