Geef je mening!

01 oktober 2022
Nieuws van leden

Geef je mening
Daarover wil ik meer weten!

18 november 2022 op de Dag van de Ondernemer organiseren Gemeente Dordrecht en Team Dordt Onderneemt de MKB Dag Dordrecht. Na twee jaar is dit eindelijk weer een live event! De MKB Dag wordt georganiseerd om de ondernemers van onze stad flink in het zonnetje te zetten. We zijn achter de schermen druk bezig met het samenstellen van een leuk en inspirerend programma, maar jouw mening is daarbij voor ons enorm belangrijk!

Over welk onderwerp wil jij meer informatie?

We organiseren de MKB Dag voor jou als ondernemer, dus spelen we graag op jouw ondernemersvragen in. Waarover wil jij wel eens sparren met specialisten en mede-ondernemers? We hebben samen met onze partners Rabobank en De Koning Advocaten en de betrokken ondernemersverenigingen meerdere opties voor je geselecteerd. Wij willen graag weten over welke onderwerpen jij meer informatie wilt.
Geef hier je mening! 

Laat ons weten welke drie onderwerpen jij het meest interessant vindt. Dan gaan wij aan de slag om van de MKB Dag Dordrecht 2022 echt een dag voor de ondernemers te maken. Zien we jou 18 november?

Met ondernemende groet,
Team MKB Dag Dordrecht en team Dordt Onderneemt

Onze Business Partners