WeDo Business

05 december 2022
Nieuws van leden

Trainer die alles weet over aanbestedingen gezocht! 

De regio Drechtsteden koopt jaarlijks voor miljoenen in. Inkopen die o.a. toezien op projecten in de buitenruimte, ICT, facilitaire zaken en sociaal domein. Inkopen die Drechtsteden via aanbestedingstrajecten in de markt zet.

Smart Delta Drechtsteden - Gemeente Dordrecht is op zoek naar een opdrachtnemer die de lokale en regionale ondernemers in een workshop/masterclass achtige setting kan meenemen bij hetgeen er allemaal komt kijken bij het inschrijving op een aanbesteding van de overheid. Dit met als doel om lokale en regionale ondernemers te ondersteunen bij het inschrijven op aanbestedingen. Heeft u of uw bedrijf ervaring met het geven van workshops op gebied van het inschrijven op aanbestedingen van de overheid (als marktpartij)? Dan komen wij graag met u in contact. 

Bij interesse ontvangen wij graag uiterlijk 30 december bericht van u via l.overgaauw@dordrecht.nl. Vooralsnog is de planning dat de workshop(s) in de 1e helft van 2023 gaan plaatsvinden.

NB deze opdracht, maar ook andere opdrachten, kunt u vinden op www.wedo.nl. Kent u dit platform nog niet, check dan eens de website en ‘claim jouw bedrijf’.

Onze Business Partners