voorwoord magazine

09 mei 2023
Nieuws DOV

DE VOORJAARSEDITIE VAN HET DOV-MAGAZINE LIGT BIJNA ‘OP DE MAT’

Zodra ik deze voorjaarseditie ontvang, ken ik de inhoud al, want ik heb een (bescheiden) bijdrage geleverd aan het DOV-redactieteam, dat bestaat uit Diana, Wieske en Edward. Dit redactieteam heeft weer keihard gewerkt om er iets heel moois van te maken. ‘Liefst nog iets mooier’, is telkens onze ambitie! En dat is – vinden wij – weer gelukt.

In goed overleg met onze mediapartner ZPRESS, is gekozen voor een betere verhouding tussen content en advertenties. De leesbaarheid wordt zo beter. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Het thema is deze keer gezondheid in brede zin, dus ook sport, balans werk-privé, voeding, etcetera. En dat in hele diverse verhalen van onze eigen achterban. Zo hebben we columns van MediPraxis en Bakker Korteweg; leden die zich op een heel verschillende manier met gezondheid bezighouden en tegelijkertijd bijzondere tijden meemaken. En een mooi interview met Verboom, een jubilaris en een mooi maakbedrijf, dat zich vaak bescheiden opstelt en dus zeker een mooi jubileumartikel verdient!

We hebben ook een stevig hoofdartikel: een dubbelinterview met het Albert Schweitzer ziekenhuis en FC Dordrecht, beide ook DOV-lid. Op het eerste gezicht een aparte combinatie, maar op het tweede gezicht, een hele interessante. Albert Schweitzer is de grootste werkgever in onze regio en uiteraard expert in gezondheid. FC Dordrecht is de enige betaald-voetbal-organisatie in onze regio. Mét een indrukwekkende historie, maar ook met innovatieve ideeën over hoe je met de passie voor sport een indrukwekkende community kan bouwen; Energiek Dordt. En wat dacht je van TOM Zorggroep? Zij doen waardevolle dingen, op een aparte manier. Misschien nu nog onbekend, maar die gaan jullie nu zeker beter leren kennen. Natuurlijk zijn er ook weer verhalen van onze gewaardeerde businesspartners, die wij heel graag in het zonnetje zetten.

Bijna tot slot, zijn we heel blij met een groot aantal nieuwe leden, en wel zodanig dat we een aantal van hen een plekje gunnen in onze volgende editie… Een van de redenen voor zoveel nieuwe leden is dat ondernemersclub Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) stopt. De meeste ‘oud-leden’ hebben besloten om zich aan te sluiten bij de DOV. Laten we al deze nieuwe leden een warm welkom geven en zo onze slogan ‘Meer voor elkaar’ invulling geven…

Als slagroom op de Dordtse ondernemerstaart wordt dit allemaal aangevuld meteen column van onze eigen burgemeester en de rubriek De mens achter… (met deze keer bestuurslid Gökhan Sarier), beide nu al een traditie. Ik hoop dat jullie het met mij eens zijn; ik heb zin om dit magazine (nogmaals) te lezen!

Veel leesplezier vast!

Jeroen Put

Ps. Dit magazine is te mooi om alleen te lezen, geef het gerust door aan een andere Dordtse ondernemer.

Onze Business Partners