Tour de France Femmes

28 mei 2024
Nieuws van leden

Wordt u binnenkort uitgedaagd?

De Tour de France Femmes, ‘s werelds grootste wielerwedstrijd voor vrouwen, komt naar Dordrecht! Op 13 augustus 2024 racen de wielrensters door het historische centrum en zetten zo onze stad internationaal op de kaart.

Beleef het mee en doe mee met de FietsFanatics Challenges!

Bewegen is gezond. Ook voor de zaak. Fitte medewerkers presteren beter en zijn minder vatbaar voor ziekteverzuim. Fietsen is een leuke, laagdrempelige en duurzame manier om beweging te integreren in het dagelijks leven. Met de FietsFanatics Challenges maken we dat extra leuk én makkelijk.

Meervoudig Nederlands kampioene én trotse Dordtse, Lucinda Brand, daagt alle Dordtenaren uit om vaker de fiets te pakken – ook uw bedrijf.

Vanaf 3 juni zal Lucinda elke week een fietsuitdaging lanceren, vier weken lang. Bedrijfsteams kunnen deze uitdagingen op hun eigen fiets aangaan. Snelheid, behendigheid, conditie… alles komt aan bod.

Waar wacht u nog op? Trommel uw medewerkers en collega’s op, vorm een team voor het hele bedrijf of per afdeling en ga de strijd aan! In de week voor 3 juni is aanmelden mogelijk op fietsfanatics.nl

In samenwerking met Dordt Sport, Wielervereniging De Mol en Lucinda Brand

Onze Business Partners