Evaluatie Verkeersplan Binnenstad na de zomer van start

07 juni 2005
Nieuws DOV
Persbericht Gemeente Dordrecht

Bij de invoering van het Verkeersplan Binnenstad is afgesproken dat een half jaar na uitvoering van de laatste aanpassingen van het plan, een evaluatie zou worden gehouden. Het college wil in de tweede helft van dit jaar van start gaan met de evaluatie.

Samen met vertegenwoordigers van bewoners en ondernemers is gekeken naar de opzet van de evaluatie. Welke onderwerpen moeten aan de orde komen, hoe gaat er geëvalueerd worden en wie worden er allemaal betrokken.

De voorgestelde aanpak wordt eerst nog behandeld in de commissie Ruimte&Economie. Dan wordt er bepaald wanneer er precies gestart wordt met de evaluatie. De uitkomsten van de evaluatie worden verwerkt in een advies aan het college. In het advies komt ook te staan of er eventueel aanpassingen aan het verkeersplan moeten worden gedaan. Na het besluit van het college hierover, is er de mogelijkheid tot inspraak. Daarover wordt nog gecommuniceerd via de website, brieven en Gemeentenieuws. Na de inspraakperiode zal de gemeenteraad worden gevraagd een definitief besluit te nemen.

Meer informatie over de aanpak van de evaluatie is te vinden op www.dordrecht.nl/bereikbaarheid, onder “Verkeersplan Binn enstad”.

Onze Business Partners