Admiraalsplein: TPG Post Servicepunt!

17 juni 2005
Nieuws DOV
Postkantoren BV had aangekondigd het postkantoor Admiraalsplein te sluiten, maar laat nu weten een Post Servicepunt te handhaven. Dat is goed nieuws voor de ouderen en DWO, die zich vorige maand hebben ingespannen om Postkantoren BV op andere gedachten te brengen. De nieuwe formule gaat op 12 september aanstaande in. Wethouder Van den Oever is ook blij met het besluit.

Postkantoren BV wil in het TPG Post Servicepunt op Admiraalsplein 8 het assortiment goeddeels handhaven. Dat betekent dat klanten terecht kunnen voor postzegels, briefkaarten, adreswijzigingen, post en pakketten naar binnen - en buitenland, het afhalen van pakketten en aangetekende zendingen. Ook de strippenkaarten, telefoonkaarten en Boncadeau blijven in het assortiment. Bovendien wordt een Giromaat op het Admiraalsplein geplaatst.

Vanaf september telt Dordrecht dus twee postkantoren; Winkelcentrum Sterrenburg en de Johand de Wittstraat. Daarnaast zijn er twee postagendschappen op het Van Oldebarneveltplein en de Rechte Zandweg en Post Servicepunten op het Admiraalsplein, Van Eesterenplein, het Pearl Buckerf, het Vogelplein, de Krispijnseweg en het Albert Schweizer ziekenhuis Amstelwijck.

De ouderen, die enige tijd geleden actie hebben ondernomen om het postkantoor in Wielwijk te behouden, zijn inmiddels per brief geïnformeerd. Ook d! e DWO is op de hoogte van het besl uit van Postkantoren BV. Wethouder Ferdinand van den Oever is blij met het besluit. "Een postkantoor , een agentschap of servicepunt zijn belangrijkle voorzieningen voor de wijkeconomie. Ze zijn van wezenlijk belang voor de bewoners"," aldus de wethouder van Economsiche Zaken.


Onze Business Partners