Website DOV: toegevoegde waarde voor de leden

30 maart 2005
Nieuws DOV
De Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) heeft een nieuwe site. Het was wethouder Ferdinand van den Oever (economische zaken) die hem officieel in gebruik stelde tijdens de opening van de Business Dagen Drechtsteden.
Een mijlpaal ook voor het bestuur van de DOV, die er naar blijft streven om enerzijds zo optimaal mogelijk in contact te blijven met de aangesloten leden en vervolgens wegen blijft zoeken om het bedrijfsleven in staat te stellen snel en doeltreffend elkaars kwaliteiten, productiemogelijkheden en specifieke knowhow dicht bij huis te vinden.

In de afgelopen weken is overigens duidelijk geworden dat een groot aantal ondernemers graag gebruik maken van deze site om hun eigen bedrijfsactiviteiten onder de aandacht van de leden te brengen en zo nodig op het door hen zelf gewenste tijdstip aan te passen. De belangstelling bleek zo groot te zijn dat de daarvoor beschikbare ruimten op de site snel waren uitverkocht. Toch kunnen belangstellenden ondernemers die alsnog van deze presentatie mogelijkheid gebruik willen maken altijd contact opnemen met het secretariaat van de DOV (E-mail: secretariaat@dov.nl). Uiteraard wordt er dan contact met de desbetreffende onderneming opgenomen.

Het bestuur van de DOV verwacht dat de site in de komende jaren een belangrijke toegevoegde waarde kan zijn voor het bedrijfsleven. Zeker als het gaat om het uitwisselen van informatie. Een visie die wethouder Van den Oever van harte onderschrijft.
Onze Business Partners